24 Aralık 2020 Perşembe

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Efe SIVIŞ’ın konuşmacı olarak katıldığı “144. Yılında Kanun-i Esasi ve I. Meşrutiyet: Osmanlı Devleti’nde Batı Etkisi ve Parlamento Deneyimi” konulu etkinlik gerçekleşti.

Etkinlikte; Dr. Öğr. Üyesi Efe SIVIŞ Osmanlı’nın batılılaşma ve modernleşme sürecini, Yeni Osmanlılıların kimler olduklarını ve önemini, Yeni Osmanlılılar Cemiyetini, ilk özel gazete olan Tasvir-i Efkar gazetesinin kuruluşunu, Kanun-i Esasi’nin ilan edilme sürecini ve Kanun-i Esasi’nin iç ve dış politikadaki önemini ele alarak bu tarihsel süreci bir bütün olarak anlattı.

FBÜ Öğrencileri İçin Uygun Yurt Seçenekleri!

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET SINAVLARI BİLGİLENDİRMESİ

20-23 Yeterlilik Sınav Sonucu ve Ek kontenjan Sınav Duyurusu Hk.

Spor Bilimleri Fakültesi 3. Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

6. Ulusal, 2. Uluslararası Temel Hemşirelik Bakımı Kongresi İkincilik Ödülü!