Spor ve Egzersiz Psikolojisi Alanında Eğitim

26 Şubat 2021 Cuma

Almanya Leipzig Üniversitesi’nde Koronavirüs önlemleri kapsamında online olarak gerçekleştirilecek ve bir hafta sürecek yoğunlaştırılmış Spor ve Egzersiz Psikolojisi kursuna Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Hakan SARAÇ kabul edildi.

Avrupa’da Spor Psikolojisi bölümü öğrencileri arasından seçilen 25 öğrencinin spor psikolojisi alandaki önde gelen akademisyenlerden alanı derin olarak öğrenme ve diğer uluslararası spor psikolojisi öğrencileriyle ağ kurma fırsatına sahip olacağı kurs ayrıca öğrenciler ve uluslararası akademisyenler arasında öğrenmeyi, iletişimi, ağ kurmayı ve iş birliğini sağlayacaktır.

2021-2022 Bahar Yarıyılı Spor Bilimleri Seminer Sunumları

VI. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıları