İŞKUR Akademik Çalışma Programı

22 Mart 2021 Pazartesi

İŞKUR tarafından çalışma hayatı ve istihdam alanında yapılacak lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin akademik çalışmalarını desteklemek üzere İŞKUR Akademik Çalışma Programı (AÇP) hayata geçirilmiştir.
Söz konusu program ile çalışma hayatı ve istihdam alanında akademik yayınların sayısının arttırılması, işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik beşeri sermaye havuzunun genişletilmesi ve akademik çalışmaların sonuçlarının işgücü piyasasına uyarlanarak yeni politikaların oluşturulmasına katkı sağlanması hedeflenmektedir.
Program çerçevesince İŞKUR’un sağlayacağı destekten faydalanmak isteyen öğrenciler, başvurularını 15 Mart- 14 Nisan 2021 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Detaylı bilgi için; https://akademi.iskur.gov.tr

65+ Fitness Söyleşisi

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları