TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü

28 Nisan 2021 Çarşamba

Türkiye Bilimler Akademisi ve TEKNOFEST iş birliğinde “TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü”  düzenlenmektedir.

Türkiye Bilimler Akademisi ve dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji etkinliği olan TEKNOFEST'in öncelikli alanları arasında sayılan;Teknoloji ve Tasarım (Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi, Otonom Sistemler, Robotik ve Mekatronik Sistemler, Modelleme ve Simülasyon Teknolojileri, Enerji, Hibrit ve Elektrikli Araç Teknolojileri, Hava, Uzay ve İnsansız Sualtı Sistemlerine Yönelik Teknolojiler), Bilgi ve İletişim Teknolojileri (Siber Güvenlik ve Kriptoloji dahil), Eğitim, Sağlık, Tarım ve Ekoloji Teknolojileri ve Biyoteknoloji alanlarında, ayrıca; Milli Teknoloji Hamlesi’nin Uluslararası İlişkiler, Kalkınma Politikaları, Eğitim Yaklaşımları, Güvenlik Politikaları konularını içeren Sosyal Bilimler alanında; yazılan ülkemiz kaynaklı üretilmiş doktora tezlerini ödüllendirmek adına “TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü” organize edilmektedir.

"TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri" başvuruları 28 Mayıs 2021 tarihine kadar sürecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Sosyal Mühendislik ve IOT Saldırıları

Fenerbahçe Üniversitesi Öğrencilerinden Bir Başarı Daha!

Kan Haftası ve Hemoglobin

TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü