Kültürel İstihbarat Söyleşisi

21 Mayıs 2021 Cuma

Afrika Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Kültürel İstihbarat Söyleşisi” gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Özlem Özdemir ve Doç. Dr. Elif Başak Sarıoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe Dr. Yusuf Özer konuk olarak katılım gösterdi. Etkinlikte Dr. Yusuf Özer; Geleneksel Savaşlar, Terörizm, Terörizmle Mücadele ve Devletlerin Politikaları, İstihbaratın Önemi ve Kullanımı, İstihbarat Gücü” konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinlik merak edilen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

Etkinliği izlemek için tıklayın.

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON LABORATUVARI İHALESİ

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ YAZILIM VE LİSANS YENİLEME İHALESİ