TÜBİTAK BİGG 1512 Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

19 Ekim 2021 Salı

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (FİTTEM), 200.000 TL destekli TÜBİTAK BİGG programını akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla Özyeğin Üniversitesi ile birlikte düzenlemiştir.

Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

Bütünleşik Fiziksel Aktivite

Reklamcı Ender Merter, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi