Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi

11 Kasım 2021 Perşembe

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından organize edilen “Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi” gerçekleştirdi.

Etkinlik; Fenerbahçe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ece Baban’ın açılış konuşması ile başladı. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Ece Baban üstlendiği etkinlikte, Dr. Zehra Güngör ve Ender Merter konuşmacı olarak yer aldı.

Dr. Zehra Güngör “Halkla İlişkiler” başlığı altında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Etkinliğin devamında sözü alan Ender Merter “Reklamcılık” başlığı altında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinlik, merak edilen soruların cevaplanması ile sona erdi.

Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

Bütünleşik Fiziksel Aktivite

Reklamcı Ender Merter, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi