Ahmet Yesevi Uluslararası Türk Kazak Üniversitesi ile İkili İş Birliği İmzalandı

31 Aralık 2021 Cuma

Üniversitemiz, Ahmet Yesevi Uluslararası Türk Kazak Üniversitesi ile bilimsel, kültürel ve teknolojik açıdan önemli katkılar sağlayacak ikili anlaşma imzaladı.

Üniversitemiz ile Ahmet Yesevi Uluslararası Türk Kazak Üniversitesi arasında yapılan anlaşma hakkında önemli bilgiler veren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT; imzalanan ikili anlaşmayla üniversiteler arasında öğretim elemanı değişimi, öğrenci değişimi, konferanslar başta olmak üzere birçok başarılı iş birliklerinin yapılacağının altını çizdi.

İmzalanan anlaşma kapsamında ortak dersler, seminerler ve kültürel çalışmaların yanı sıra ortak bilimsel araştırmaların yapılacak olması ve mevcut laboratuvar imkânlarının ortak kullanılmasıyla ilgili anlaşma maddelerine de yer verilmesi iki üniversite için de çok önemli olmuştur.

Abdalla A. İbrahim'den Nezaket Ziyareti

COMP104 - Information Technologies Course Exemption Exam.

COMP102 - Bilişim Teknolojileri Dersi Muafiyet Sınavı

Ön Lisans ve Lisans İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavları Hk.

Fenerbahçe Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı