Fenerbahçe Üniversitesi Yeni Kabul Edilen ECHE Beyannamesi Çerçevesinde Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği Kapsamında İlk Ziyaretçilerini Kabul Etti

20 Nisan 2022 Çarşamba

Varna Free Üniversitesi'nden gelen heyet Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Selamoğlu, Erasmus Kurum Koordinatörü Zuhal Özbay Daş, Avrupa Çalışmaları Merkezi Müdürü Nihan Köseoğlu, Afrika Çalışmaları Merkezi Müdürü Özlem Özdemir, Erasmus Değişim Programları Kıdemli Uzmanı Mustafa Kemal Yeğen, Uluslararası Öğrenci Temini Uzman Yardımcısı Tuğrul Berk Yılmaz ve Öğretim Görevlisi Mehtap Aksoy ile 29-31 Mart 2022 tarihleri ​​arasında bir araya gelerek çeşitli iş birlikleri hakkında görüşmüştür.

Fenerbahçe Üniversitesi Erasmus+ programları hakkında daha fazla bilgi için erasmus@fbu.edu.tr adresinden bilgi alabilir ve @fbu.erasmus instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.

2021-2022 Bahar Yarıyılı Spor Bilimleri Seminer Sunumları

VI. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıları