Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü Faaliyetleri Hakkında Rektörümüz ile Toplantı

20 Nisan 2022 Çarşamba

Fenerbahçe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü olarak uluslararası öğrenci temini, üniversitemizin yurt dışı tanıtımı, Erasmus+ programları, uluslararası değişim programları ve ulusalar arası akademik iş birlikleri konularında rektörümüz Prof. Dr. M. Emin Arat rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Şahamet Bülbül Prof. Dr. Ahmet Selamoğlu ve Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda uluslararası ilişkiler direktörümüz Dr. Osman Gültekin ve Uluslararası değişim programları kıdemli uzmanı Mustafa Kemal Yeğen ofisin faaliyetleri ve planlamaları hakkında bilgi verdiler.

2021-2022 Bahar Yarıyılı Spor Bilimleri Seminer Sunumları

VI. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıları