Eczacılık Fakültesi bitki ekskürsiyon çalışmaları başladı.

28 Temmuz 2022 Perşembe

Fenerbahçe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Herbaryumu ve araştırmaları için bitki ekskürsiyonumuz Bartın-Sinemir, Bolu-Aladağ-Bakacak mevkilerinde Farmakognozi Anabilim Dalı Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Murat Zor önderliğinde başladı.

Jean Monnet Modülü (FBU.PROHREU)

Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

Mezunlar Bilgi Sistemi