Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

03 Ağustos 2022 Çarşamba

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Ek Özel Yetenek Sınavı Kayıtları Başladı!

Ek Özel Yetenek Sınavları sadece %50 Burslu kontenjanlar içindir.

2022-2023 FBU özel yetenek sınavına giren aday öğrenciler, ek özel yetenek sınavına kabul edilmeyecektir.

Sınav Kılavuzu, Online başvuru formu ve parkur videosuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Başvurmak için tıklayınız.

2022-2023 SBF ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU
Özel Yetenek Sınavı Parkur Videosu

Jean Monnet Modülü (FBU.PROHREU)

Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

Mezunlar Bilgi Sistemi