ÖĞRETİM ÜYEMİZİN "TÜBİTAK 2223-B YURT İÇİ BİLİMSEL ETKİNLİK DÜZENLEME DESTEĞİ" BAŞARISI

ÖĞRETİM ÜYEMİZİN

14 Eylül 2022 Çarşamba

Üniversitemizde 03 Mart 2022 tarihinde yapılması planlanan "Sporda Çocuk İstismarı ve İhmali Çalıştayı" TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) uhdesinde yürütülen "2223-B Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği" almaya hak kazanmıştır.

Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümü'nde öğretim üyesi Doç.Dr. Gözde Ersöz'ü söz konusu etkinlik organizasyonu için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

FBÜ Öğrencileri İçin Uygun Yurt Seçenekleri!

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET SINAVLARI BİLGİLENDİRMESİ

20-23 Yeterlilik Sınav Sonucu ve Ek kontenjan Sınav Duyurusu Hk.

Spor Bilimleri Fakültesi 3. Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

6. Ulusal, 2. Uluslararası Temel Hemşirelik Bakımı Kongresi İkincilik Ödülü!