Akademik İlan

02 June 2023 Friday

Üniversitemizin akademik birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları alınacaktır.

Akademik İlan

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

SPOR BİLİMLERİ PERFORMANS CİHAZLARI İHALE İLANI

Eczacılık Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurulu Yapıldı.

Eczacılık Fakültesi`nden Bitki Ekskürsiyon Çalışması

Fenerbahçe Üniversitesi, yükseköğretimde öğrenim gören engelli öğrenciler için düzenlenen Engelsiz Üniversite Ödülleri`nde Turuncu Bayrak (Mekanda Erişilebilirlik) ödülünü almaya hak kazanmıştır.