FBU

Eklenme Tarihi:

22 April 2024 Monday

08:49:49

Sırbistan'ın Başkenti Belgrad'da yapılan Sırbistan Open G2 Turnuvasında Fenerbahçe Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencimiz Sude Yaren Uzunçavdar 73 Kilo'da Şampiyon Olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Eklenenler

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!

ULUSLARARASI İLİŞKİLER DİREKTÖRLÜĞÜ 2023 FAALİYET RAPORU YAYIMLANDI!

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü tarafından organize edilen “Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın ve Spor” etkinliği 10 Mayıs 2024’te gerçekleşmiştir.

Sitede kullanılan tüm içerikler Fenerbahçe Üniversitesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

İçerikler