FBU

I. Ulusal Marka Yönetimi Kongresi Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleşti!

Eklenme Tarihi:

29 April 2024 Monday

08:58:51

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen I. Ulusal Marka Yönetimi Kongresi, farklı üniversitelere mensup akademisyenler ve sektörün önde gelen isimlerinin katılımları ile 25 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Kampüsü’nde gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Kongre, Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatma Kanca ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurhan Tosun’un açılış konuşmaları ile devam etti. Prof. Dr. Ece Baban ve Arş. Gör. Ece Doğan Erdinç’in sunuşu ile devam eden Kongrenin, “Markalamada Sürdürülebilirlik – Sektör Buluşmaları” bölümünde THAAT’S IT Kurucu & CSO’su Haluk Sicimoğlu, IPSOS CCO & ESG Ülke Lideri Yasemin Özen Gürelli ve Sustainable Brands Türkiye Başkan Yardımcısı & BAU Öğretim Görevlisi Aysun Şabanlı “Marka İletişimi ve Sürdürülebilirlik” temalı konuşmalarını gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Ebru Özgen, Prof. Dr. Emel Karayel Bilbil, Prof. Dr. Ece Baban, Doç. Dr. Elif Başak Sarıoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Ece Ozan’ın moderatörlüğünü üstlendiği “Sürdürülebilirlik ve Markalama”, “Tüketici Algısı”, “Markalama Stratejileri ve Reklam” oturumlarında sunulan 40 bildiri ile marka iletişimi ve sürdürülebilirlik konusu farklı boyutlarıyla tartışılmıştır.

Katılım sertifikalarının takdimi ile sonlandırılan I. Ulusal Marka Yönetimi Kongresi'nin her yıl düzenlenmesi planlanmaktadır.

Habere Ait Görseller

Son Eklenenler

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!

ULUSLARARASI İLİŞKİLER DİREKTÖRLÜĞÜ 2023 FAALİYET RAPORU YAYIMLANDI!

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü tarafından organize edilen “Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın ve Spor” etkinliği 10 Mayıs 2024’te gerçekleşmiştir.

Sitede kullanılan tüm içerikler Fenerbahçe Üniversitesi'ne aittir. İzinsiz kullanılamaz.

İçerikler