2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında

Derslerin Başlaması: 24 Haziran 2024

Derslerin Bitimi: 09 Ağustos 2024

Final Notlarının Sisteme Girişinin Son Günü: 16 Ağustos 2024

• Yaz Okulu Kayıt İşlemleri Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır. Kesin kayıt olabilmeniz için mali kaydınızı tamamlamanız gerekmektedir.
  • Yaz okulunda 24 Haziran – 09 Ağustos 2024 tarihleri arasında 7 haftalık ders programı uygulanacaktır.
  • Öğrenciler, yaz öğretiminde aldıkları derslere devam etmek zorundadırlar.
  • Üniversitemizde açılmış ders/dersler için başka üniversiteden ders/dersler alınmasına izin verilmemektedir.
  • Bir yaz döneminde öğrencilerin alacağı derslerin toplamı, derslerin ders programında çakışmaması koşuluyla, 15 (on beş) AKTS değerini geçemez.
  • Bir dersin AKTS başına ücreti Lisans Programlarında 2.700,00TL+ KDV, Ön Lisans Programlarında 1.350,00 TL+ KDV, Lisansüstü Programları AKTS Ücreti  1350 TL+KDV olarak uygulanacaktır.
  • Uluslararası öğrencilerde bir dersin AKTS başına ücreti Lisans Programlarında 90 USD + KDV, Ön Lisans programlarında 45 USD+ KDV, Lisansüstü Programları AKTS Ücreti 45 USD+KDV olarak uygulanacaktır.
  • AKTS değeri 4’ten fazla olan derslerden 4 AKTS ücret alınacaktır.
  • Hazırlık sınıfı yaz okulu ücreti 30.000,00 TL + KDV, Uluslararası öğrenciler için 1.000,00USD + KDV olarak uygulanacaktır.
  • Yaz öğretiminde kayıt yaptırılan dersin/derslerin açılmaması halinde öğrencinin yatırdığı ders kayıt ücreti iade edilir.
  • Kurum dışından yaz okulumuza başvurmak isteyen öğrencilerin ders içerik taleplerini, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için gulcan.kargin@fbu.edu.tr adresinden, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi için iraz.soyletir@fbu.edu.tr adresinden, Sağlık Bilimleri Fakültesi için için seda.tuncsel@fbu.edu.tr adresinden, İletişim Fakültesi için leyla.metin@fbu.edu.tr adresinden, Spor Bilimleri Fakültesi için burcu.duyan@fbu.edu.tr adresinden, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu için elif.kaya@fbu.edu.tr adresinden gerçekleştirebilirler.

Yaz Okulu Yönergesi

Kurum İçi Yaz Okulu Ders Seçim Kılavuzu

Kurum Dışından Gelen Öğrenci Yaz Okulu Ders Seçim Kılavuzu

Yaz Okulunda Açılacak Dersler

Ödeme Yöntemleri

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları