Sporda Kariyer Basamakları

15 Aralık 2020 Salı

Sporda Kariyer Basamakları

Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Sporda Kariyer Basamakları etkinliği Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe GÜNDOĞAN’ın katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlikte “Olimpiyatlarda Gelinen Son Durum ve Pandemi Döneminde Olimpiyatların Yapılabilirliği, Olimpiyatlarda Sayısal Olarak Gelinen Cinsiyet Eşitliği, Olimpiyat Açılış-Kapanış Seremonilerinin Son Durumları, Olimpiyatlarda Kota Durumu, Dünya Ülkelerinin Olimpiyat Komiteleriyle Mili Komitemizin Karşılaştırılması, Dopingle Mücadele ve Spor Fakültelerindeki Öğrencilerin Kendilerini Geliştirme” konularına değinildi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin kendisine ürettiği kaynaklardan bu kaynakları nasıl elde ettiğinden ve bu kaynaklarla şu anda güncel olarak 72 sporcuya burs verildiğinden, bu bursları hangi sporculara ve bu sporcuların hangi şartlarla seçildiği konularında adaylara bilgilendirici konuşmalar yapıldı.

Online olarak gerçekleşen etkinliğimize katılım gösteremeyen öğrencilerimiz YouTube hesabımızda yayınlanan etkinlik videosunu izleyebilir.

2021-2022 Bahar Yarıyılı Spor Bilimleri Seminer Sunumları

VI. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıları