Küresel Güçler ve Ortadoğu Sempozyumu

22 Mart 2021 Pazartesi

İstanbul Üniversitesi ve Ortadoğu Araştırmaları Merkezi (ORSAM) ortaklığında 12-14 Temmuz 2021 tarihinde “Küresel Güçler ve Ortadoğu Sempozyumu” düzenlenecektir.

Sempozyumda; Küresel güçlerin (ABD, Çin, Rusya, Hindistan ve Avrupa) Ortadoğu ve Kuzey Afrika politikalarını anlamak, Ortadoğu bölgesindeki çatışma dinamiğinin büyük güç rekabetinden nasıl etkilendiğini analiz etmek, Küresel güçler ile bölgesel müttefikleri arasındaki ilişkileri ve kurulan ittifakların doğasını çözümlemek, Ortadoğu bölgesindeki terör gruplarının ve devlet dışı aktörlerin küresel güçlerle ilişkilerini açıklamak konuları hedef alınmaktadır.

Sempozyuma katılım şartları ve ayrıntılı bilgiye https://www.istanbul.edu.tr/tr/duyuru ve https://orsam.org.tr/tr/uluslararasi-sempozyum-kuresel-gucler-ve-ortadogu/ adreslerinden ulaşılabilir.

65+ Fitness Söyleşisi

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

Türkiye’de Arşivciliğin Bugünü ve Yarını, Kadınların Arşivlerdeki Yeri Sempozyumu