PDR Günleri

19 Mart 2021 Cuma

Fenerbahçe Üniversitesi ile Maltepe Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliği ile düzenlenen “PDR Günleri” gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahamet Bülbül’ün açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu’nun, “Bağışıklık Sistemi ve Beslenme” konulu eğitimiyle devam etti. Rehber öğretmenlere yönelik düzenlenen eğitimde birçok konuya değinildi.

Etkinlik, Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu’nun merak edilen soruları cevaplandırmasıyla sona erdi.

65+ Fitness Söyleşisi

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

Türkiye’de Arşivciliğin Bugünü ve Yarını, Kadınların Arşivlerdeki Yeri Sempozyumu