Kariyer Günleri

01 Nisan 2021 Perşembe

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliği iki oturum olarak gerçekleştirildi.

Etkinliğin moderatörlüğünü Sağlık, Kültür ve Spor Direktörü Alaattin Fırat Şentürk üstlendi. Etkinliğe konuk olarak: “Medicana Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Grup Müdürü İpek Canpolat”, “İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı İş Kulübü Lideri Cihat Yanmış”, “Süper FM Radyocu Cem Aslan”, “Fenerbahçe Spor Kulübü Dijital Dönüşüm Direktörü Emrah Ateş”, “Maçkolik, Masomo, Admost Kurucusu Girişimci Erdem Yurdanur”, “MBA Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Rukiye Şahin”, “Fenerbahçe Spor Kulübü Yüzme Şube Sorumlusu Uğur Orel Oral”, “Fenerbahçe TV Genel Müdürü Tunç Elibol”, “Medicana Sağlık Grubu İşe Alım Sorumlusu Nesli Sağdinç” ve “Medicana Sağlık Grubu İnsan Kaynakları Direktörü Hakan Orbeyi” katılım gösterdi.
Dinleyicilere; Hemşirelik hizmetlerinin ilkeleri, İŞKUR’un yaptığı çalışmalar ve iş görüşmesine giderken yapılacaklar, radyo ve TV kariyeri hakkında öneriler, dijitalleşen dünya ve dijital dönüşüm, girişimcilikle ilgili tavsiyeler, yabancı dil eğitiminde önemli noktalar ve eğitim metodları, yüzme sporunun incelikleri, muhabirlikten medyacılığa iletişim alanı, sağlık sektöründeki istihdam ve iş fırsatları konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Etkinlik, dinleyicilerden gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

65+ Fitness Söyleşisi

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

Türkiye’de Arşivciliğin Bugünü ve Yarını, Kadınların Arşivlerdeki Yeri Sempozyumu