Kültürel Mirasta Prospektif Çalışmalar

01 Nisan 2021 Perşembe

Fenerbahçe Üniversitesi Kütüphane Direktörlüğü tarafından 57. Kütüphane Haftası kapsamında “Kültürel Mirasta Prospektif Çalışmalar” etkinliği düzenlendi.

Moderatörlüğünü Fenerbahçe Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörü Belgin Çetin’in yaptığı etkinliğe, konuk olarak; Doç. Dr. Tolga Çakmak, Doç. Dr. Bahattin Yalçınkaya ve Dr. Öğr. Üyesi Sümeyye Akça katılım gösterdi. Dinleyicilere: “Dijital insani bilimler ışığında kültürel mirasa bakış, kültürel miras ürünlerinin görünürlüğünde ve yönetiminde veri odaklı yaklaşımlar, belgesel mirasın görünürlüğü ve yaygın etkisi” konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Dinleyicilerden gelen soruların cevaplanmasıyla birlikte etkinlik sona erdi.

65+ Fitness Söyleşisi

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

Türkiye’de Arşivciliğin Bugünü ve Yarını, Kadınların Arşivlerdeki Yeri Sempozyumu