2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Tayland Uluslararası Lisansüstü Programı

23 Mart 2021 Salı

Tayland Uluslararası Lisansüstü Programı İçin (TIPP) Tayland Uluslararası İş Birliği Ajansı tarafından, 2021-2022 eğitim öğretim döneminden itibaren geçerli olmak üzere yüksek lisans düzeyinde burs verilecektir.

“Yeterlilik Ekonomisi Felsefesi, Gıda Güvenliği, İklim Değişikliği, Halk Sağlığı ve Diğer Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri" alanlarında yüksek lisans düzeyinde toplam 25 adet burs tahsis edilmiştir.

Burs başvuru koşulları için: http://abdigm.meb.gov.tr/www/tavland/icerik/1537

65+ Fitness Söyleşisi

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları