Sporcu Sağlığı ve Fizyoterapistin Önemi

20 Nisan 2021 Salı

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından, Ulusal Fizyoterapistler Günü kapsamında “Sporcu Sağlığı ve Fizyoterapistin Önemi” etkinliği düzenlendi.

Açılış konuşmasını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Anıl Tosun’un yaptığı etkinliğe; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, Prof. Dr. Gül Baltacı, Sinan Güler ve Acun Ilıcalı ile Fizyoterapist Anıl Türkel katılım gösterdi. Etkinlikte, Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu; “Fizyoterapistliğin Tarihi, Gelişimi ve Önemi” hakkında bir bilgilendirme yaptı. Prof. Dr. Gül Baltacı; “Fizyoterapist Bakış Açısıyla Sporcu Sağlığında Fizyoterapistin Önemi” konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Etkinliğin devamında, Sinan Güler; “Sporcu Bakış Açısıyla Sporcu Sağlığında Fizyoterapistin Önemi” konusunda merak edilen noktalara değindi. Son konuşmacı olarak Acun Ilıcalı ve Fizyoterapist Anıl Türkel; “Fizyoterapinin Sporcu Hayatında Önemi” konusunda açıklamalarda bulundu.

Konuşmacıların bilgilendirmelerinin ardından, merak edilen soruların cevaplanmasıyla etkinlik sona erdi.

Sosyal Mühendislik ve IOT Saldırıları

Fenerbahçe Üniversitesi Öğrencilerinden Bir Başarı Daha!

Kan Haftası ve Hemoglobin

TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü