Beyin-Bilgisayar Arayüzü

22 Nisan 2021 Perşembe

Fenerbahçe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi tarafından organize edilen, “Beyin-Bilgisayar Arayüzü” etkinliği gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Doç. Dr. Deniz Duru’nun yaptığı etkinlikte; “Bilimsel Yaygın Etki ve Tarihsel Gelişimi, Beyin Bilgisayar Arayüzü Tasarımı, Beyin Elektriksel Aktivitesi, Zaman Serilerinde Öznitelikler, Frekans Alanı Değişkenleri, BBA’da Uyaran Tasarımı, BBA Göz Takibi ve Sınıflandırma” konularında izleyicilere bilgilendirmelerde bulundu.

Merak edilen soruların cevaplanmasının ardından etkinlik sona erdi.

Sosyal Mühendislik ve IOT Saldırıları

Fenerbahçe Üniversitesi Öğrencilerinden Bir Başarı Daha!

Kan Haftası ve Hemoglobin

TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü