Çocuk ve Spor: Pandemi Döneminde Evde Beceri Çalışmaları

23 Nisan 2021 Cuma

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel, Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen "Çocuk ve Spor: Pandemi Döneminde Evde Beceri Çalışmaları" etkinliği gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını ve moderatörlüğünü Doç. Dr. Gözde Ersöz’ün yaptığı etkinliğe; Doç. Dr. Sadettin Kirazcı ve Doç. Dr. Ceren Suveren Erdoğan konuk olarak katılım gösterdi. Etkinlikte, Doç. Dr. Sadettin Kirazcı; “Çocuk ve Hareket, Çocuklarda Motor Beceriler, Çocuk Gelişiminin İlkeleri, Bireysel Farklılıklar” konularında bilgilendirmeler yaptı. Etkinliğin devamında sözü devralan Doç. Dr. Ceren Suveren Erdoğan; “Çocuklar Neden Hareket Etmeli, Hareket Eğitiminin Amacı ve Önemi, Becerilerin Hayata Transferi, Temel Hareket Eğitimi” konularını açıkladı.

Etkinlik, merak edilen soruların cevaplanmasıyla birlikte sona erdi.

Sosyal Mühendislik ve IOT Saldırıları

Fenerbahçe Üniversitesi Öğrencilerinden Bir Başarı Daha!

Kan Haftası ve Hemoglobin

TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü