Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi Yayın Hayatına Başladı

26 Nisan 2021 Pazartesi

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi / Journal of Health Sciences (FBU-JOHS) yılda üç kez, Nisan, Ağustos ve Aralık aylarında online olarak yayımlanan açık erişimli ve hakemli bir dergidir.

Dergi kapsamında Beslenme ve Diyetetik, Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Ebelik, Dil ve Konuşma Terapisi ve diğer sağlık bilimleri alanlarında kısa rapor, vaka çalışmaları, orijinal araştırma yazıları, editöre mektup ve derleme makaleler değerlendirmeye alınmaktadır. Derginin dili Türkçe ve İngilizcedir.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi / Journal of Health Sciences (FBU-JOHS) yayın hayatına başladı.

Sosyal Mühendislik ve IOT Saldırıları

Fenerbahçe Üniversitesi Öğrencilerinden Bir Başarı Daha!

Kan Haftası ve Hemoglobin

TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü