Sosyal Bilimlerde Covid-19 Çalışmaları Kongresi

11 Mayıs 2021 Salı

“Sosyal Bilimlerde Covid-19 Çalışmaları Kongresi”, Fenerbahçe Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nin ev sahipliğinde ve İKSAD (İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü) desteğiyle yüz yüze ve/veya çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.

Amaç sosyal bilimlerin çeşitli alanlarında, Covid-19 sonrası yaşanan değişikliklerden yola çıkılarak hazırlanan bildirilerin multidisipliner kongremizde sunulması ve tecrübeli akademisyenlerin ve araştırmacıların, genç akademisyen adaylarıyla bir araya gelerek fikir ve ürünlerini tartışabilecekleri bir ortamın yaratılmasıdır.

Kongre akademisyenlere, araştırmacılara, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine açıktır. Konferansın dili Türkçe’dir.

Kongre Çağrı Metni

FBÜ Öğrencileri İçin Uygun Yurt Seçenekleri!

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET SINAVLARI BİLGİLENDİRMESİ

20-23 Yeterlilik Sınav Sonucu ve Ek kontenjan Sınav Duyurusu Hk.

Spor Bilimleri Fakültesi 3. Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

6. Ulusal, 2. Uluslararası Temel Hemşirelik Bakımı Kongresi İkincilik Ödülü!