Covid-19 Pandemisi ve Hemşireliğe Yansımaları

18 Mayıs 2021 Salı

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Hemşirelik Haftası kapsamında düzenlenen, “Covid 19 Pandemisi ve Hemşireliğe Yansımaları” etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahamet Bülbül, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nermin Eroğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı.

Doç. Dr. Gül Dikeç ve Dr. Öğr. Üyesi Naile Akıncı moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe, Prof. Dr. Canan Ağalar, Prof. Dr. Metin Ertem, Doç. Dr. Gönül Bodur ve Öğr. Görevlisi Nareg Doğan konuşmacı olarak katıldı. İlk olarak sözü alan Prof. Dr. Canan Ağalar; “Pandemi Süreci ve Hemşirelerin Önemi” konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Ardından sözü alan Öğr. Gör. Nareg Doğan ise; “Covid 19 Döneminde Hemşirelerde Psikolojik Dayanıklılık ve Güçlenme” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi. Etkinliğin devamında Doç. Dr. Gönül Bodur; “Hemşirelik Eğitiminin Geleceği” konusunda dinleyicileri bilgilendirdi.

Son konuşmacı olan Prof. Dr. Metin Ertem ise; “Karikatürlerle Metin Ertem” başlığı altında karikatürlerle dinleyicilere keyifli bilgiler verdi. Etkinlik merak edilen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.

Etkinliği izlemek için tıklayınız.

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON LABORATUVARI İHALESİ

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ YAZILIM VE LİSANS YENİLEME İHALESİ