19 Mayıs 2021 Çarşamba

Fenerbahçe Üniversitesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen “Milli Mücadele'nin Sıfır Noktası: 19 Mayıs 1919, Mustafa Kemal Paşa'nın Samsun Stratejisi - Riskler ve Fırsatlar” etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Doç. Dr. Efe Sıvış konuşmacı olarak katılım gösterdi. Doç. Dr. Efe Sıvış; “Mondros Ateşkes Antlaşmasının İmzalanma Dönemi ve Osmanlı Devleti İçin Sonuçları, Mustafa Kemal Paşa’nın Mondros Ateşkes Antlaşmasına Bakışı ve Düşünceleri, Atatürk’ün Dönem Stratejisi, Riskler ve Fırsatlar” konularında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Merak edilen soruların cevaplanmasıyla etkinlik sona erdi.

Etkinliği izlemek için tıklayınız.

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON LABORATUVARI İHALESİ

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ YAZILIM VE LİSANS YENİLEME İHALESİ