Söz Gençlerin

19 Mayıs 2021 Çarşamba

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, "Söz Gençlerin" paneli gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakülte Temsilcisi Nisa Tuana Damgacı’nın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik, Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Emin Arat’ın açılış konuşması ile başladı. Etkinlik; Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudukları videonun izlenmesinin ardından, Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi İlke Ulusoy’un saz dinletisi ile devam etti.

Etkinlik, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin hazırladıkları sunumlar ile sona erdi.

Etkinliği izlemek için tıklayın.

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON LABORATUVARI İHALESİ

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ YAZILIM VE LİSANS YENİLEME İHALESİ