Asil Özbay ile Dünyaya Yolculuk Söyleşisi

07 Haziran 2021 Pazartesi

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen “Asil Özbay ile Dünyaya Yolculuk Söyleşisi” gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Gözde Ersöz’ün moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe, Asil Özbay konuk olarak katılım gösterdi. Asil Özbay etkinlikte; “Akademik Kariyeri ve Dünya Turuna Yönelmesi, Motorsiklet ile Tanışması ve İlk Yolculuk Kararı, En Heyecanlandığı Yolculuk, Yolculukları Hakkında Araştırma Aşamaları ve Yurt Dışı Gençlik Programları” konularında izleyicilere bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinlik, merak edilen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

Etkinliği izlemek için tıklayınız.

2021-2022 Bahar Yarıyılı Spor Bilimleri Seminer Sunumları

VI. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıları