Ek Kontenjan Muafiyet Sınavları ve Ek kontenjan Yeterlilik Sınavı Duyuruları

28 Ekim 2021 Perşembe

Muafiyet Sınavlarımız 8 Kasım tarihinde yapılacak olup, öğrencilerimizin 3-4 Kasım OİS sisteminden başvuru yapmaları gerekmektedir.
Yeterlilik Sınavı ise 4 Kasım günü yapılacak olup, speaking kısmı ile ilgili öğrenciler sınav günü bilgi alacaklardır.

Ön Lisans ve Lisans Muafiyet Sınavları
Yeterlilik Sınav Detayları

Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

Bütünleşik Fiziksel Aktivite