1881-193∞

10 Kasım 2021 Çarşamba

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikali 83. yılında üniversitemiz Ataşehir Yerleşkesi'nde törenle anıldı.

Anma programı 10 Kasım saat 08.55' de gerçekleştirilen çelenk sunma törene ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan anma programına saat 09:30'da Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Efe Sıvış’ın konuşmacı olduğu “Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme” konulu konferans akabinde program sona erdi.

Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

Bütünleşik Fiziksel Aktivite

Reklamcı Ender Merter, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi