Türk Siyasal Hayatında Kritik Kavşak: Meşruti Monarşiden Cumhuriyete Geçiş

29 Ekim 2021 Cuma

Fenerbahçe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Sıvış’ın konuşmacı olduğu “Türk Siyasal Hayatında Kritik Kavşak: Meşruti Monarşiden Cumhuriyete Geçiş” söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinlik; Doç. Dr. Efe Sıvış’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemi belirten açılış konuşması ile başladı. Doç. Dr. Efe Sıvış “Türk Siyasal Hayatında Kritik Kavşak: Meşruti Monarşiden Cumhuriyete Geçiş” başlığı altında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinlik, Doç. Dr. Efe Sıvış’ın 1921 Teşkilat-ı Esasiye 1. Maddesinin değişikliğini açıklamasıyla sona erdi.

FBÜ Öğrencileri İçin Uygun Yurt Seçenekleri!

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET SINAVLARI BİLGİLENDİRMESİ

20-23 Yeterlilik Sınav Sonucu ve Ek kontenjan Sınav Duyurusu Hk.

Spor Bilimleri Fakültesi 3. Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

6. Ulusal, 2. Uluslararası Temel Hemşirelik Bakımı Kongresi İkincilik Ödülü!