Türk Siyasal Hayatında Kritik Kavşak: Meşruti Monarşiden Cumhuriyete Geçiş

29 Ekim 2021 Cuma

Fenerbahçe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Sıvış’ın konuşmacı olduğu “Türk Siyasal Hayatında Kritik Kavşak: Meşruti Monarşiden Cumhuriyete Geçiş” söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinlik; Doç. Dr. Efe Sıvış’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemi belirten açılış konuşması ile başladı. Doç. Dr. Efe Sıvış “Türk Siyasal Hayatında Kritik Kavşak: Meşruti Monarşiden Cumhuriyete Geçiş” başlığı altında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinlik, Doç. Dr. Efe Sıvış’ın 1921 Teşkilat-ı Esasiye 1. Maddesinin değişikliğini açıklamasıyla sona erdi.

Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

Bütünleşik Fiziksel Aktivite

Reklamcı Ender Merter, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi