Dünya Bir Tiyatro Sahnesidir.

08 Kasım 2021 Pazartesi

Fenerbahçe Üniversite İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından organize edilen “ Dünya Bir Tiyatro Sahnesidir.” etkinliği  gerçekleştirildi.

Etkinlik; Fenerbahçe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahamet Bülbül’ün açılış konuşması ile başladı. Moderatörlüğünü Fenerbahçe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Evrim Doğan Adanur üstlendiği etkinlikte, Prof. Dr. Ayşegül Yüksel konuşmacı olarak yer aldı.

Prof. Dr. Ayşegül Yüksel “Shakespeare’in  Evreni” konusuna değindi. Etkinlik, merak edilen soruların cevaplanması ile sona erdi.

Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

Bütünleşik Fiziksel Aktivite

Reklamcı Ender Merter, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi