Dünya Bir Tiyatro Sahnesidir.

08 Kasım 2021 Pazartesi

Fenerbahçe Üniversite İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından organize edilen “ Dünya Bir Tiyatro Sahnesidir.” etkinliği  gerçekleştirildi.

Etkinlik; Fenerbahçe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahamet Bülbül’ün açılış konuşması ile başladı. Moderatörlüğünü Fenerbahçe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Evrim Doğan Adanur üstlendiği etkinlikte, Prof. Dr. Ayşegül Yüksel konuşmacı olarak yer aldı.

Prof. Dr. Ayşegül Yüksel “Shakespeare’in  Evreni” konusuna değindi. Etkinlik, merak edilen soruların cevaplanması ile sona erdi.

FBÜ Öğrencileri İçin Uygun Yurt Seçenekleri!

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET SINAVLARI BİLGİLENDİRMESİ

20-23 Yeterlilik Sınav Sonucu ve Ek kontenjan Sınav Duyurusu Hk.

Spor Bilimleri Fakültesi 3. Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

6. Ulusal, 2. Uluslararası Temel Hemşirelik Bakımı Kongresi İkincilik Ödülü!