Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme

10 Kasım 2021 Çarşamba

Fenerbahçe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Sıvış’ın konuşmacı olduğu “Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme”  söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinlik; Doç. Dr. Efe Sıvış’ın açılış konuşması ile başladı. Doç. Dr. Efe Sıvış’ın “Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme” detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinlik, Doç. Dr. Efe Sıvış’ın günün anlam ve önemini vurgulamasıyla birlikte sona erdi.

Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

Bütünleşik Fiziksel Aktivite

Reklamcı Ender Merter, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi