Bütünleşik Fiziksel Aktivite

11 Kasım 2021 Perşembe

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen “Bütünleşik Fiziksel Aktivite” etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik; Doç. Dr. Gözde Ersöz’ün açılış konuşması ile başladı. Moderatörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Esen’in üstlendiği etkinlikte, Prof. Dr. Dilara Fatoş Özer konuşmacı olarak yer aldı.

Prof. Dr. Dilara Fatoş Özer “ Bütünleşik Fiziksel Aktivite” başlığı altında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

Bütünleşik Fiziksel Aktivite

Reklamcı Ender Merter, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi