Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

15 Kasım 2021 Pazartesi

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından organize edilen “Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam’dan Dijital Sinemaya” etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlik; Moderatörlüğünü Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neşe Kars Tayanç üstlendiği etkinlikte, Mert Fırat, Ercan Mehmet Erdem, Mehmet Fırat konuşmacı olarak yer aldı.

Mert Fırat “Yeşilçam’dan Dijital Sinemaya Geçiş” başlığı altında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Etkinliğin  devamında sözü alan Ercan Mehmet Erdem “Dijital Senaryo” başlığı altında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Mehmet Fırat “Dijital Sinemada Görüntü” başlığı altında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinlik, merak edilen soruların cevaplanması ile sona erdi.

Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

Bütünleşik Fiziksel Aktivite

Reklamcı Ender Merter, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi