Prof. Dr. Göksel Şener Yılın Yenilikçi Eczacısı Ödülüne Layık Görüldü!

30 Aralık 2021 Perşembe

Üniversite öğretim üyemiz ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Göksel Şener, DoktorClub tarafından İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ve Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi bilimsel işbirliği ile bu yıl beşincisi düzenlenen Doktorclub Awards 'Türkiye'nin Sağlık Ödülleri 2021 töreninde “Beta-laktoglobulinden türetilen biyoaktif peptitlerin SARS-CoV-2’ye (COVID-19) karşı etkinliğinin araştırılması: In Silico Analiz” konulu çalışması ile Yılın Sağlık Profesyoneli Ödülleri-Yılın Yenilikçi Eczacısı ödülüne layık görülmüştür.

Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Abdalla A. İbrahim'den Nezaket Ziyareti

COMP104 - Information Technologies Course Exemption Exam.

COMP102 - Bilişim Teknolojileri Dersi Muafiyet Sınavı

Ön Lisans ve Lisans İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavları Hk.

Fenerbahçe Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı