8. Dünya Kadın Çalışmaları Konferansı

25 Şubat 2022 Cuma

Fenerbahçe Üniversitesi'nin de ortak olduğu 8.Dünya Kadın Çalışmaları Konferansı için bildiri gönderiminde 16 Mart 2022 son tarihtir. Konferansa bildirileri abstract@womenstudies.co. e-posta adresinden ulaştırabilirsiniz. Özet bildiri hakkında daha fazla bilgi için Abstract Guidelines gözatabilirsiniz. Üniversitemiz öğrencilerine konferans katılımında %30 indirim sağlanmaktadır.

2021-2022 Bahar Yarıyılı Spor Bilimleri Seminer Sunumları

VI. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıları