Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

09 Mart 2022 Çarşamba

1. Fenerbahçe Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü İngilizce Programı Araştırma Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü İngilizce Programı Araştırma Görevlisi kadrosu için ilan edilen sınav tarihi hava koşulları nedeniyle 14 Mart 2022 tarihi saat 14:00’e ertelenmiştir.

2021-2022 Bahar Yarıyılı Spor Bilimleri Seminer Sunumları

VI. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıları