Temel Spor Gönüllülüğü Eğitim Semineri

18 Nisan 2022 Pazartesi

Fenerbahçe Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümü etkinlikleri kapsamında üniversitemizde Gençlik ve Spor Gönüllüleri Derneği Başkanı Öğr. Gör. Şenol Güneş konuk olmuştur.

Öğr. Gör. Şenol Güneş Spor Yöneticiliği bölümünden mezun olduktan sonra sporda yönetim alanında kariyer yolculuğunu bizlere aktarmasının yanı sıra, öğrencilerimize “Temel Spor Gönüllülüğü Eğitim Semineri” vererek İstanbul ilinde sıklıkla gerçekleşen büyük spor organizasyonlarında öğrencilerimizin spor organizasyonu deneyimlerini arttıracak bilgileri paylaşmış ve onların sporda gönüllülük konusundaki ilk adımı atmalarını sağlamıştır.

2021-2022 Bahar Yarıyılı Spor Bilimleri Seminer Sunumları

VI. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıları