Akademik Gelişim Birimi Etkinliği-2

22 Nisan 2022 Cuma

Akademik Gelişim Birimi tarafından düzenlenen “Akademik Gelişim Birimi Etkinliği-2” Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel moderatörlüğünde 21.04.2022 günü saat 10:00’da 522 numaralı sınıf ve çevrimiçi olarak da hibrit şekilde gerçekleştirilmiştir.

Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel'in Üniversite Kalite Güvence sisteminde yer alan Araştırma-Geliştirme Politikası, 2022-2026 Stratejik Planda yer alan Araştırma-Geliştirme hedefleri, Üniversite KİDR-2021 Araştırma-Geliştirme Olgunluk Düzeyi, Üniversitede kurulan Etik Kurullar, Araştırma çıktıları, Üniversite Dergi bilgilerini paylaştığı açılış konuşması sonrasında , Prof. Dr. Göksel Şener "Fenerbahçe Üniversitesi'nde Girişimsel Olmayan Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Başvuru Süreci", Prof. Dr. Prof. Dr. Sevinç Serpil AYTAÇ "Fenerbahçe Üniversitesi'nde Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmalar Etik Kurulu Başvuru Süreci", Dr. Öğr. Üyesi "Müdahaleli Çalışmalarda Etik Kurul Başvuru Süreçleri" konulu bilgilendirme sunumunu yapmışlardır.

Katılım gösteren öğretim elemanlarının soru-cevap şeklinde geçen süreç, sunum yapan öğretim üyelerine Üniversitemiz Teşekkür Belgesi takdimi ile son bulmuştur.

2021-2022 Bahar Yarıyılı Spor Bilimleri Seminer Sunumları

VI. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıları