Pazarlama Dönüşümü

29 Nisan 2022 Cuma

İletişim Fakültesi olarak teknoloji, iletişim, reklam ve pazarlamanın kesiştiği oyun alanında yaklaşık 25 yıllık deneyimiyle Digital Maker & Marketer Bora Akman’ı konuk ettik. “Pazarlama Dönüşümü” etkinliği, Doç. Dr. Elif Başak Sarıoğlu ve Doç. Dr. Özlem Özdemir’in moderatörlüğünde ve Araştırma Görevlileri Ece Doğan, Ecem Şen ve Esra Pelin Güregen’in desteğiyle 27 Nisan Çarşamba günü  gerçekleştirilmiştir.

2021-2022 Bahar Yarıyılı Spor Bilimleri Seminer Sunumları

VI. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıları