19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Spor Bilimleri Fakültesi' nden Anlamlı Kutlama

23 May 2022 Monday

Üniversitemizin Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlamak ve Spor Yöneticiliği Bölümü' nün Kurumsal Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında “Gelecege Enerjin kalsın… Dogayı Koru” temalı sosyal sorumluluk etkinliğini gerçekleştirmek üzere Caddebostan sahilinde bir araya gelmişlerdir. Etkinlik saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Kamil Özer' in günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile başlamış, sonrasında öğrencilerin spor ve müzik faaliyetleriyle kutlamalar devam etmiştir. Etkinlik kapsamında sürdürülebilir enerji ve doğayı korumaya yönelik öğrencilerimizin hazırladığı sloganları içeren posterler Caddebostan sahilinde sergilenmiştir.

Habere Ait Görseller

Dünya üniversite sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından 2019 yılında geliştirilen ‘’THE Impact’’ sıralama sisteminde geçtiğimiz yıl yer almaya başlayan üniversitemiz, bu yıl da yeni kategorilerde sıralamaya girme

Zenica Üniversitesi İle İkili İş Birliği Protokolü İmzalandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhale İlanı

01 Temmuz - 05 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları