2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

24 Haziran 2022 Cuma

15-17 Nisan 2022 tarihleri arasında Makedonya Üsküp şehrinde yapılan IFBB Herkules Grand Prix yarışmasında şampiyon olan Antrenörlük 3. Sınıf öğrencimiz Muhammet Sevinç’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Jean Monnet Modülü (FBU.PROHREU)

Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

Mezunlar Bilgi Sistemi