01 Temmuz 2022 Cuma

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride Önal’ın editörlüğünü yaptığı “Kamusal Alan Üzerine“ başlıklı kitap TMMOB Mimarlar Odası Bakırköy Temsilciliği tarafından yayınlandı. Kitapta ayrıca Önal’ın “Yapı Adası Ölçeğinde Kenti Yeniden Düşünmek” adlı makalesi de yer almaktadır.

Jean Monnet Modülü (FBU.PROHREU)

Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

Mezunlar Bilgi Sistemi