2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

05 Temmuz 2022 Salı

28 Mayıs 2022 tarihinde Ayvalık'ta düzenlenen Ultimate Cunda yarışının 2. etabı olan yüzme yarışında yaş grubu 1.si olan, 1-3 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Su Sporları Festivali'nde ise Aquatlon'da yaş grubu 3.sü ve yüzme branşında yaş grubu 1.si olan Spor Yöneticiliği 2. Sınıf öğrencimiz Barkın Cönkeroğlu'nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Jean Monnet Modülü (FBU.PROHREU)

Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

Mezunlar Bilgi Sistemi