29 Temmuz 2022 Cuma

Fenerbahçe Üniversitesi Mezunlar Birimi, üniversite ve mezunlar arasındaki iletişimi ve iş birliğini güçlendirerek ortak fayda yaratmak, mezunlar arası dayanışmayı artırmak, öğrencilerin bireysel ve akademik birikimine katkı sağlamak, kurumsal gelişime destek vermek amaçlarıyla kurulmuştur.

Bu hedefler doğrultusunda mezunlarımızın, “Mezun Bilgi Sistemi”ne kaydolmaları sayesinde siz, mezunlarımızla kurumsal iletişimi canlı tutma ve etkileşime süreklilik kazandırma imkanına birlikte sahip olacağız.

Sizlerin birikimi ve gönüllü desteği ile geliştireceğimiz ve birlikte çalışacağımız çok boyutlu projelerle Fenerbahçe Üniversitesi ailesine katılan her öğrencimizin bireysel ve akademik yolculuğunda onlara eşlik etmek vazgeçilmez hedefimizdir.

Mezunlar Bilgi Sistemi

Jean Monnet Modülü (FBU.PROHREU)

Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!